Дамите от  "Лайънс клуб Пловдив - Евридика" подготвиха дарителска акция

...
Дамите от  "Лайънс клуб Пловдив - Евридика" подготвиха дарителска акция
Коментари Харесай

В Тракия добри гости носят радост за празниците на нуждаещи се семейства

Дамите от  "Лайънс клуб Пловдив - Евридика " приготвиха дарителска акция и за шеста поредна година посетиха 30 фамилии в затруднено състояние, живеещи в регион " Тракия ". Огромни пакети с хранителни артикули, с перилни и почистващи материали бяха обезпечени в домовете на хора с тежки болести, самотни възрастни, деца с един родител - всички те нуждаещи се от жест на внимание, от поддръжка и протегната ръка.

Акцията е обичайната и постоянно се организира на светлия християнски празник Игнажден, за който националното вярване гласи, че от това кой ще влезе пръв в къщата на този ден се гадае каква ще бъде идната година. Ако гостът е добър, то и в къщата през цялата година ще има благополучие и триумф във всичко. 

Така алегорично дамите накъсметяват с блага идната година на най-нуждаещите се - за здраве, благополучие и по-добри дни. Акцията още веднъж бе подкрепена от кмета на регион " Тракия " Костадин Димитров и неговия екип от специалисти, които сътрудничат и подкрепят благотворителната активност.
" Инициативата се отличава най-много с отношението, което се засвидетелства към хората. Изразям своята благодарност към Лайънс клуб - Евридика и им благодаря за това, че са наши сътрудници и за шеста година носят наслада и вяра за Коледа на доста фамилии от регион " Тракия ", съобщи кметът на региона Костадин Димитров.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР